Projekta ELRII 308 „Saglabāt, lai nepazaudētu” Balvu novada pašvaldības darba grupas tikšanās ar projekta partneriem Krievijā, Dedoviču rajona administrācijā

Kategorija: Projekts
Otrdiena, 17 Decembris 2013

11.decembrī Balvu novada Domes priekšsēdētāja vietnieks, projekta ELRII 308 „Saglabāt, lai nepazaudētu” uzraudzības komitejas loceklis Normunds Dimitrijevs kopā ar darba grupas pārstāvjiem – Būvvaldes vadītāju Žaneti Mārtužu un projekta koordinatori Ivetu Supi viesojās pie projekta partneriem Krievijā, Dedoviču rajona administrācijā.

Vizītes mērķis bija klātienē iepazīties ar partneru paveikto un pārrunāt tālāko projekta realizācijas gaitu. Dedovičos Balvu delegācijas pārstāvji iepazinās ar Nemateriālās kultūras mantojuma centra jumta rekonstrukcijas gaitu, piedalījās tradicionālo leļļu darināšanas darbnīcā. Noslēgumā notika Uzraudzības komitejas un darba grupas tikšanās. Krievijas partneri iepazīstināja ar plānoto pasākumu darba grafiku, tika saskaņotas nepieciešamās izmaiņas aktivitāšu realizācijas plānā.

Pleskavas apgabala ekonomiskās attīstības, ražošanas un tirdzniecības valsts komitejas Ārējo ekonomisko sakaru konsultante Marija Bulatova iepazīstināja darba grupu ar gaidāmajām izmaiņām Krievijas likumdošanā iepirkumu organizēšanas jautājumos, kā arī sniedza priekšlikumus veiksmīgai projekta īstenošanai. Dedoviču rajona administrācijas priekšsēdētājs Igors Gumeņuks apliecināja partneru gatavību darboties un veiksmīgi īstenot projektu, kā arī izteica priekšlikumu par turpmāku sadarbību nākotnē.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA