Aicinām pieteikties praktiskajam semināram "Ziemeļlatgales tērpu darināšana"

Kategorija: Aktualitātes
Otrdiena, 04 Augusts 2020

 2020Villaine

Latvijas Nacionālais kultūras centrs laikā no 2020. gada 6. līdz 9. augustam Baltinavas vidusskolā, Krāslavas ielā 22, Baltinavā, rīko praktisko semināru „Ziemeļlatgales tērpu darināšana”.

Seminārā dalībniekiem būs iespēja izzināt Ziemeļlatgales tradicionālo kultūru un nemateriālo kultūras mantojumu gan praktiskajās, gan teorētiskajās nodarbībās. Notiks dzijas krāsošanas darbnīcas, jostu aušanas darbnīcas, kreklu audumu aušanas, izšūšanas un sašūšanas praktiskās darbnīcas, kā arī latgaļu valodas un tradīciju darbnīcas.

Praktiskā semināra "Ziemeļlatgales tērpu darināšana" 1.dienas - 6.augusta norise - Balvu Novada muzejā!

Interesentus aicinām iepazīties ar pasākuma programmu un  aizpildīt pieteikuma anketu līdz 2020. gada 5. augustam ŠEIT

Ievērojot valstī noteiktos drošības pasākumus saistībā ar Covid-19 izplatības ierobežošanu, semināra laikā aicinām ievērot divu metru distanci starp personām, kā arī atbildīgi lietot dezinfekcijas līdzekļus. Personas, kurām noteikta pašizolācija, mājas karantīna vai izolācija vai kurām ir elpceļu infekcijas slimības pazīmes, lūdzam rūpīgi izvērtēt nepieciešamību piedalīties seminārā.

Papildu informācija Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt. vai pa tālruni 26658903.